dilluns, 25 de juny del 2012

LA DIRECCIÓ NACIONAL DEL PSPV-PSOE, TORNA A RECOLZAR L'AGRUPACIÓN LOCAL SOCIALISTA DE SUECA EN EL CONGRÉS PROVINCIAL


Com ja va passar en el 12 Congrés Nacional del PSPV-PSOE celebrat a Alacant, amb la inclusió en l'Executiva de País del Secretari General del PSPV-PSOE de Sueca, Dimas Vázquez, la direcció nacional del partit torna a apostar fort per l'Agrupació socialista de Sueca, integrant en la seua Executiva i Comitè Provincial, a tres membres del partit de Sueca. Aquestes persones pertanyen a l'actual Executiva Local, que ha treballat molt perquè Sueca tinga una major rellevància dins del partit a nivell de País, i des del dissabte 23 de juny a nivell de Província.
El titular de la Secretària Provincial de Modernització i Noves Tecnologies, serà Antonio Galán Talens, el Secretari d'Urbanisme serà Juan Luis Baixauli Mateu, i la membre del Comitè Provincial, serà Ana Silvia Carlos.
Tots ells eren delegats al Congrés Provincial i van avalar des del primer dia, la candidatura oficial de José Luis Ávalos, que des de dissabte passat és el nou Secretari General Provincial del PSPV.
Fins a la data de hui, l'Agrupació Local Socialista de Sueca no havia tingut tanta representació a nivell de Executives com la té ara, i a més amb tot el suport del secretari general de País, Ximo Puig.
Tot aquest procés congressual dels Socialistes, té com a data límit el 31 de juliol, quedant pendents al Congrés Comarcal que se celebrarà aquest dissabte 30 de juny, i finalment l'Assemblea Local de Sueca per triar Secretari General i Executiva Local.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada