El
termini d’inscripció per al concurs es tanca el dia 16 de Julio a
les 24h
Les
activitats entorn de les festes de Sant Bernat es van concretant a
poc a poc. Una de les novetats d’enguany, serà la celebració, el
diumenge 22 de juliol, a partir de les 18 hores, a la Plaça Marina
Espanyola, de la Final del 1r Concurs d’Arròs Ciutat d’Alzira.
Un concurs patrocinat per l’Ajuntament d’Alzira.
Bases
del concurs
-Podrà
participar en aquest concurs qualsevol persona, acceptant-se únicament
una recepta per participant tant si participa de manera individual,
representant a un restaurant o a una associació cultural.
-Podrà
concórrer en el concurs tota aquella recepta que continga com a
ingredient principal l’arròs, amb qualsevol tècnica i amb la
varietat d’arròs que el participant considere oportuna sent
imprescindible que siga DO Arròs de València.
-Els
que vullguen participar han d’omplir la fitxa d’inscripció que
es pot descarregar de la web elbullit i remetre per
correu electrònic la fitxa amb totes les dades i recepta per a
quatre racions del plat presentat amb la seua foto en format JPG, a
l’adreça electrònica: concursos@elbullit.es
-Qualsevol participant, pel fet de participar en el concurs, accepta cedir
els drets de la seua recepta, i la fotografia corresponentde,
a l’Associació Cultural Gastronòmica El Bullit, per a una
possible publicació de la seua recepta en un llibre.
-Entre
tots els participants es triaran 15 receptes que passaran a la final.
Les receptes seran triades per una comissió adient entre els membres de l’Associació Cultural Gastronòmica El
Bullit.
-El
termini d’inscripció per al concurs es tanca el dia 16 de Juliol
de 2012 a les 24h, hora peninsular. El dia 18 de juliol es donaran a
conéixer els finalistes del concurs.
-A
cada concursant se li assignarà un dorsal previ sorteig, que
decidirà l’orde de concurs.
-El
dia 22 de juliol de 2012, a les 18 hores, es farà entrega a cada
participant d’1 Kg. d’arròs amb D.O. Arròs de València, 1 cap
d’All Morat IGP Las Pedroñeras i un davantal del concurs, sent
obligada la utilització del davantal mentres dure el concurs.
-Tots
els ingredients, amb l’excepció de l’arròs, aniran a càrrec
dels concursants. L’organització proporcionarà llenya a tots els
concursants perquè puguen cuinar les seues receptes.
-El
concurs començara a les 19:30 i conclourà a les 21 hores. Hora
límit perquè tots els participants presenten les seues receptes en
11 racions de degustació a la taula del jurat. No complir amb els
horaris pot implicar la desqualificació del concurs.
-El
jurat estarà compost per 10 persones, entre les que hauran 5 cuiners
professionals de prestigi, un periodista, un membre de l’associació,
un representant de l’Excm. Ajuntament d’Alzira, un patrocinador,
i un blogger gastronòmic.
-Hi
haurà un 1r premi de 500 €, un 2n premi de 300 € i el 3r premi
150€.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada