dimecres, 2 de maig del 2012

PEDRO GREGORI I ANA MICÓ PRIMERS DE LA VII MARXA CICLOTURISTA D´ALMUSSAFES

Ramón Cárcel i Cristià Mate-vos van ser els primers locals a arribar a la meta
El club ciclista Benifaió, organitzador de la VII marxa cicloturista Ribera-Roquette, ha qualificat la prova celebrada diumenge passat de “gran èxit de participació amb més de 300 ciclistes provinentes de tota la província”. La prova va constar  d’un recorregut total de 115 quilòmetres que discorregueren per diversos termes de la comarca com Llombai i Montroi.
La marxa, patrocinada per l’empresa Roquette, va reunir als voltants de l’empresa ubicada al Polígon Jaume I de Benifaió un ampli nombre de participants i familiars que no van voler perdre’s la competició.
Cap a les deu del matí començava el recorregut i tres hores més tard arribava a meta el primer ciclista i guanyador de la prova masculina, Pedro Gregori Martínez, amb un temps de 3:06:18, seguit als pocs segons pels ciclistes José Enrique Gutiérrez Catalunya (03:06:26) i Jordi Berenguer Ferrer (03:06:43), segon i tercer classificat.
En la categoria femenina la primera ciclista a entrar a la meta va ser Ana Micó Micó amb el millor temps en la seua categoria (03:27:55), seguida de Cecilia Díez Martí amb un temps de 03:55:03.
Tant Pedro Gregori com Ana Micó van rebre ambdós el maillot rosa de la prova com primers de les categories absolutes.

Trofeus locals

També els primers ciclistes locals a arribar a la meta van rebre trofeus. Ramón Càrcer Gilbert i Cristià Mate-vos Blasco van ser els dos primers ciclistes locals a arribar a la meta. El primer amb un temps de (03:26:18) mentres que el segon local va aconseguir la meta en 03:31:29.