divendres, 4 de maig del 2012

CONCERT D´HOMENATGE A OVIDI MONTLLOR I JOAN FUSTER A ALMUSSAFES


El recital de presentació del disc “A Dos de Val” comptarà amb la participació dels millors cantants solistes i grups valencians

Diumenge dia 6, a les 18 hores, l'escenari del Centre Cultural d´Almussafes oferirà un mític concert en què es donaran cita una vintena dels millors cantautors i grups del panorama musical valencià. La companyia PM Produccions de Paco Muñoz presentarà el CD titulat “A Dos de Val”,  sobre els poemes de Joan Fuster recitats per Ovidi Montllor, i en el qual els artistes invitats interpretaran la música composta per Albert Ortega.
Per primera vegada en la història, la localitat d'Almussafes reunirà, en una mateixa sala de concerts, als més prestigiosos cantautors i agrupacions musicals valencianes, per a retre homenatge a Joan Fuster, escriptor suecà considerat l'assagista valencià més important del segle XX i al també desaparegut cantautor alcoià de la Nova Cançó i actor Ovidi Montllor.
L'Ajuntament d'Almussafes ha organitzat l'esmentat recital presentació del disc a Dos de Val, editat per la productora del cantautor Paco Muñoz, que se celebrarà a partir de les 18 hores en el Centre Cultural.
El públic assistent gaudirà de les actuacions d'Aitana Ferrer, Andreu Valor, Bata, Carraixet, Eva Dénia, Juli Mira, Obrint Pas, Paco Muñoz, Rapsodes, al Tall, Bajoqueta Rock, Bertomeu, Dani Miquel, Enric Murillo, Hugo Mas, Lluis Miquel, Ovidi Twins, Rafa Xambó i Sva-Ters. Tots ells interpretaran la música composta pel mateix Bertomeu (Albert Ortega) per a les creacions poètiques de Joan Fuster, que al seu dia va recitar Ovidi Montllor, totes elles recollides en el CD.
Els periodistes Amalia Garrigós i Carles Luzuriaga presentaran el concert, per al que s'ha establit una entrada donatiu de 5 euros, ja que els beneficis van destinats a l'Associació de Persones amb Discapacitat Som i Estem.


2 comentaris:

  1. Bona notícia. Per facilitar-nos Fuster d'una manera no massa freqüent. Hi podrem constatar, des de l'oralitat, com el discurs fusterià és conversacional. Ja fa temps que ho comprovat en un altre document -de video- en què l'Ovidi recitava proses fsterianes.
    I com a regal... un bon concert dels "nostres". Una nova contribució a la relació de Fuster amb la música. FUSTER MELÒMAN. Els escrits sobre música de Foan Fuster (Andana Editorial)es diu el llibre que acabe de publicar. Hi teniu centenars de pàgines de ploma fusteriana i musical. Fusterianament

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Isidre per la teua constant i estimable aportació de sempre als (re)coneixement d'eixe camaleó de paraules, idees i sons que és Fuster

      Elimina