divendres, 4 de maig del 2012

EL CLUB GIMNÀSTICA RÍTMICA ROQUETTE BENIFAIÓ CONTINUA RECOLLINT ÈXITS ESPORTIUS


La gimnasta Mar Martínez aconseguix el títol de subcampiona autonòmica d'anella i pilota a Alacant.

Elisabet Martínez aconseguix el títol de subcampiona en maces al Trofeu Nacional “Ciutat de Llíria”

El passat cap de setmana les gimnastes del Club de Rítmica Roquette Benifaió van participar en diversos certàmens esportius i en tots van recollir importants èxits que avalen l’excel·lent trajectòria que està tenint el club en aquesta temporada.
El dissabte 28 es va celebrar el campionat autonòmic "Jocs esportius nivell I" a  la Nucia (Alacant ). La gimnasta Mar Martínez va aconseguir en la categoria senior el títol de sub campiona autonòmica en els aparells d'anella i pilota.
El diumenge 29 el club va participar en dos trofeus de rítmica. En el Trofeu Nacional "Ciutat de Llíria", la gimnasta local Elisabet Martínez de 1a categoria aconseguia després de la seua exhibició el títol de subcampiona en maces. En aquest mateix trofeu participava novament Mar Martínez en categoria senior que aconseguí  ser campiona en anella  i subcampiona en pilota.
També va aconseguir en aquest certamen un merescut lloc la gimnasta Maria Espert en categoria infantil al classificar-se com 3a en la modalitat de pilota.
La segona cita esportiva del diumenge va ser en el conegut trofeu "Montgó". Ací la gimnasta Alma Martorell de la categoria mini benjamí aconseguia ser 3a. Pel que fa a la modalitat individual aleví nivell federació I la gimnasta Paula Bosch va aconseguir el 3er lloc en anella i Marta Vicente també el 3er lloc en pilota. Un trofeu on en la modalitat d’equips, l’aleví format per Paula Bosch i Ruth Rodríguez va aconseguir un merescut 3er lloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada