dimarts, 17 d’abril del 2012

PROGRAMACIÓ CULTURAL PER AL CAP DE SETMANA D’ALZIRA

El divendres, 20 d’abril, a la Casa de la Cultura, a les 20 i a les 23 hores, el Club Cinema Alzira projectarà la pel·lícula “No hi haurà pau per als malvats”. Guanyadora de 6 premis Goya 2012, inclosos els de Millor Pel·lícula, Millor Director (Enrique Urbizu) i Millor Actor Protagonista (José Coronado). Les entrades són a un preu de 3 euros i reduïda a 2 euros.

També dissabte, 21 d’abril, en la Casa de la Cultura, a les 19:30 hores, tindrà lloc una Nit de Jazz a càrrec de Ricardo Belda que presenta “Piano només”. Belda interpretarà alguns dels temes dels compositors que més li han influenciat al llarg de la seua carrera, com són Thelonious Monk i Duke Ellington, peces a les quals afegirà alguna de les seues pròpies composicions i algun estàndard tradicional del jazz, fet que fa dels seus concerts en directe una varietat de colors davant d’un únic instrument protagonista: el piano. Les entrades són a 3 euros, les reduïdes a 2 euros.

El mateix dissabte, en el Gran Teatre, a les 19 hores, Romanç Teatre presenta “Violeta i Pantagruel”. Un musical per als més menuts en què una xiqueta ensenya a viure l’aventura dels llibres a un amic seu molt especial: un monstre més partidari de devorar les lletres que a llegir-les. Actors, titelles, humor, coreografies i cançons fan que este musical siga un dels treballs més entranyables i divertits per a tots els públics. Un espectacle en valencià amb un preu de 3 euros. S’inclou dins de la promoció del llibre Contes de l’Illa.

Les entrades per a qualsevol dels tres espectacles es poden comprar en la taquilla del Gran Teatre, dimarts i dijous de 19:30 a 21 hores. També per SERVICAM en el telèfon 965 117 117, de 8 a 23 hores, i en www.servicam.com, les 24 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada