dilluns, 30 d’abril del 2012

MIG CENTENAR DE DONES D´ALMUSSAFES VISITEN EL JARDÍ BOTÀNIC DE VALÈNCIA


El Jardí Botànic de la Universitat de València va rebre, dijous passat dia 26, la visita de mig centenar de dones de la localitat d'Almussafes. Encara que la ruta estava prevista per al dijous anterior, les fortes ratxes de vent que hi hagueren , van obligar a posposar la visita una setmana. Les visitants van partir a les 15.30 hores des del Centre Cultural per a dur a terme una ruta guiada per aquest històric i emblemàtic oasi consagrat a la ciència, la cultura i la naturalesa.
La Regidoria de la Dona de l'Ajuntament d'Almussafes va organitzar aquesta visita cultural en el marc de la programació d'activitats que, cada dos mesos, se li oferix al col·lectiu.
Durant la vesprada, les 55 dones inscrites a aquesta excursió, finançada íntegrament pel consistori municipal, van descobrir milers d'espècies exòtiques, endèmiques o amenaçades de la flora mediterrània, la conservació de les quals es du a terme en el jardí botànic. Els arbres monumentals i els hivernacles més rellevants del jardí, fundat l'any 1567 per a l'estudi de les plantes medicinals i traslladat definitivament a l'Hort de Tamoieres en 1802, també van rebre la visita de les dones de la localitat.
Entre els atractius de l'excursió destaca el taller en què van participar totes les visitants, una vegada conclosa la ruta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada