divendres, 30 de març del 2012

MÉS ALGEMESÍ SE SOLIDARITZA AMB LES REIVINDICACIONS DEL 29M EIXINT-SE’N DEL PLENARI

Els dos regidors de Més Algemesí van assistir al plenari per tal recordar la insensibilitat de l’equip de govern  .

En el primer punt a debat de l’ordre de dia el seu portaveu va llegir un comunicat en què s'indicava que, malgrat tenir moltes coses a dir en eixe punt i en la resta, el seu grup considerava que eixe dia, tal i com li ho va manifestar tota l’oposició al Sr Alcalde, no era un dia per debatre res, sinó que era un dia per a ser sensible a la veu dels més de cinc milions d’aturats, per a ser sensible a la veu de tots els treballadors i treballadores que han fet vaga i també a la d’aquells que, volent-hi fer-la, no l’han feta per por.
En solidaritat amb tots aquells que protesten contra eixa reforma salvatge els dos regidors s’han alçat i, juntament amb la resta de membres del partit present entre el públic, han abandonat la sala per sumar-se a la concentració que s’estava celebrant a la porta de l’Ajuntament.
Els regidors de Més Algemesí han volgut d’aquesta forma recordar-los que la institució municipal, amb independència del que cadascú puga pensar, no pot deixar d’escoltar la veu de gran part de la ciutadania fent com si res no passés.
Més Algemesí i la resta de l’oposició, van solicitar que en l’ordre del dia no s’inclogués cap de les mocions presentades.
Els dos regidors de Més Algemesí no han signat l’acta d’assistència al plenari ni a la junta de portaveus per tal que no es puguen fer efectives les indemnitzacions per assistència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada