divendres, 30 de març del 2012

EL PROJECTE EUROPEU SUSTAINABLE FUTURE ACOSTA L´AGENDA 21 ALS JOVES DE LA RIBERA

Representants dels Consells Locals de Joventut de sis municipis de la Ribera es van reunir dimarts passat a Alzira a la seu del Consorci de la Ribera, en el marc del projecte europeu Sustainable Future, que fomenta la participació juvenil en el desenvolupament de l’Agenda 21 Local.
Aquestos sis joves d’Alzira, Algemesí, Sueca, Carcaixent, Alginet i Albalat de la Ribera estudiaran el funcionament de l’Agenda 21 en aquells pobles on ja està en marxa i participaran activament en les assemblees d’aquest fòrum ciutadà.
Els Consells Locals de Joventut debatran conjuntament aspectes relacionats amb la sostenibilitat dels municipis i elaboraran un document que arreplegue les conclusions d’aquestes jornades de reflexió.
Per al president del Consorci de la Ribera, Juan Ignacio Barrachina, “és fonamental fomentar la implicació dels joves en el disseny del futur dels nostres pobles, com també en la presa de decisions, perquè al cap i a la fi es tracta del seu futur”.
El projecte preveu l’elaboració d’una guia amb recomanacions –des del punt de vista dels joves- perquè les Agendes 21 Local puguen ser desenvolupades amb més efectivitat.
Sustainable Future és un projecte finançat per la Unió Europea en el qual participen socis de Polònia, Portuga i Itàlia, a més del Consorci de La Ribera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada