dilluns, 5 de març del 2012

ELS PILOTS HÉCTOR FAUBEL I CAMPI, INVITATS A L´ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA TEMPORADA MOTOCICLISTA 2012 DE L´ESCOLA DE PILOTS KSB SPORT A ALMUSSAFES


A les 20 hores de divendres passat dia 2 de març, el Centre de Pilotatge KSB Sport va celebrar l'acte de presentació de la seua sexta temporada en l'elit del motociclisme base. La sala d'actes del Centre Cultural d'Almussafes es va convertir en l'escenari idoni per a rebre els 35 xicotets pilots, els seus pares i  la nombrosa afició, en una arrancada de temporada que s'albira espectacular.
El subcampió del món, Héctor Faubel, que afronta enguany en la nova categoria Moto 3 com a primer pilot de l'Aspar Team, i l'expilot i subcampió del món Manuel “Champi” van ser invitats d'honor a l'acte de presentació de la temporada motociclista 2012 del Centre de Pilotatge KSB Sport. Ambdós van animar els pilots perquè seguisquen treballant i lluitant amb la màxima esportivitat per a aconseguir els seus somnis en l'esport del motociclisme. L'alcalde, Albert Girona, i el mateix director de l'escola, Kike Bañuls, van presidir l'acte, que va comptar amb la presència del secretari general de la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana, Carmelo Fernández, i del regidor d'Esports de l'ajuntament, Carles Grancha, entre altres autoritats.
Durant l'acte, els 35 pilots de l'escola – Dos d'ells d'Almussafes -, vestits amb els seus colors , van pujar a l'escenari, on també es van projectar vídeos de presentació del centre de pilotatge. També es va sortejar un casc oficial del centre de pilotatge entre tots els assistents i se li va fer entrega al president de la corporació d'un altre.
KSB Sport s'ha convertit en tot un referent en l'àmbit nacional pel que fa a la base de l'esport del motociclisme, ja que durant dos anys consecutius ha aconseguit que els seus pilots copen el podi de la Lliga Inter Escoles.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada