dimarts, 15 de novembre del 2011

Arranca un curs de psicologia positiva a Almussafes

El consistori d'Almussafes, a través del seu departament de Benestar Social, acaba d'inaugurar la segona edició del curs de psicologia positiva, integrat en el servei assistencial de Psicologia Comunitària, creat fa un any. La iniciativa de donar resposta a les necessitats d’optimisme, intel·ligència emocional, benestar personal i creixement humà es manté durant el present curs 2011-2012, ja que el programa no conclourà fins al pròxim mes de maig.

A finals d'octubre, el psicòleg comunitari i director del Departament de Benestar Social, Salvador Quijal, va impartir la conferència inaugural del curs 2011-2012 de Psicologia Positiva, amb el títol “Crisi econòmica i creixement personal”, a la sala de conferències del Centre Cultural.
 La nova convocatòria del programa ha tingut una gran acollida per part dels veïns i veïnes d'Almussafes, ja que el dijous dia 10, un total de 33 persones van iniciar el curs, que enguany planteja vint sessions de duració, que s'oferiran amb una periodicitat setmanal, cada dijous, entre les 18.30 i les 20 hores.

L'Ajuntament d'Almussafes ha apostat de nou per la celebració de l'esmentat taller formatiu per a continuar oferint respostes serioses i científiques a les necessitats de creixement personal, felicitat, benestar emocional dels veïns i veïnes de la localitat. Així mateix, “també ens centrem a implementar ferramentes i actuacions dirigides al desenvolupament comunitari, i especialment, als reptes actuals de l'educació”, destaca el regidor de Benestar Social, Jesús Salesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada