dimarts, 15 de novembre del 2011

Algemesí vibra ja amb el compte arrere de la UNESCO

A finals de la setmana que ve aquesta localitat coneixerà si les seues festes de la Mare de Déu de la Salut són Patrimoni de la Humanitat



La ciutat d'Algemesí ha iniciat el compte arrere per a conéixer si finalment la Festa de la Mare de Déu de la Salut obté el preat reconeixement de Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Aquest títol es donarà a conéixer durant el transcurs de la convenció que l’organisme celebrarà a Bali a finals de la setmana que ve. Per a això, el consistori ja ha posat en marxa un programa especial d'activitats per a donar a conéixer informació puntual i detallada d'aquest procés. 

Un dels punts clau d'informació serà la web municipal de l'Ajuntament d'Algemesí www.Algemesí.Net; la qual ha obert un apartat especial amb el compte arrere cap a la declaració i on s'inclourà tota la informació puntual que es genere amb motiu d'aquest procés.

Així mateix,  la televisió municipal Berca TV oferix, a través de la seua pàgina web www.bercatv.Com oferirà una programació especial que s'ha iniciat ja  amb motiu d'aquesta efemèride. Durant estos dies, tots els protagonistes de la Processó de la Mare de Déu de la Salut expressaran la seua opinió sobre la possible declaració de Patrimoni de la Humanitat, alhora que aniran comptant les peculiaritats sobre el seu ball o la seua presència a la processó. “Tots som candidats” és el nom que porta este apartat especial al qual se n'aniran sumant totes les veus durant estos dies.

Igualment, els balcons del consistori i del Casino Liberal romandran guarnits amb una pancarta en què s'indica que les Festes de la Mare de Déu de la Salut són candidates a ser reconegudes amb este títol per la UNESCO.

Algemesí, ja compta cap arrere els dies que falten fins a conéixer quina serà la resolució del títol per a les seues festes de la Mare de Déu de la Salut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada