dimecres, 19 d’octubre del 2011

Cullera pot veure com despareix el Pla de Dinamització Turística a causa del deute de la Generalitat.

El Pla de Dinamització Turística de Cullera a punt de desaparéixer.

El Ministeri de Turisme ha donat de termini fins al 21 d’octubre perquè la Generalitat pague els 38.000 euros que deu de l’any 2010 i la quaota anual completa de 2011 que ascendeix a 277.000 euros. Si la Conselleria de Turisme no abona aquestes quantitats en el termini establert el govern trencarà la col·laboració amb l’Ajuntament, cosa que afectaria greument la generació de noves infraestructures turístiques, més encara quan el municipi es troba en una situació de deute incontrolat.

En la mateixa situació es troba també l’Ajuntament de Requena, que juntament amb el de Cullera, tots dos en mans del Partit Popular. La Conselleria de Turisme ha confirmat que no es troba al dia en el pagament de les quotes que li corresponen a aquests dos municipis, sgons ha pogut saber Informació de la Ribera.
Els Plan de Dinamització Turística es financen per part iguals i a traés d’un conveni que implica les tres administracions, Govern de l’Estat, Ajuntament i Generalitat. 

Aquest periòdic ha intentat demanar explicacions a la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Cullera que a hores d'ara encara no ha donat cap resposta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada