divendres, 18 d’octubre de 2013

LA CARAVANA SOLIDÀRIA ARRIBA A ALMUSSAFES L'alcalde d'Almussafes, Albert Girona, ha rebut en la Casa Consistorial al brigadista forestal d'Imelsa, Victor Cerdá, que ja ha completat un total de 28 etapes del Camí Solidari per les Malalties Rares. La marxa solidària conclourà dissabte que ve dia 19, enfront de les Torres de Serrans de València, després de visitar un total de 266 municipis valencians.
Sobre les 10 del matí, Victor Cerdá, ha fet entrada en la localitat, dirigint-se de manera immediata a l'Ajuntament, on el president de la corporació li ha fet entrega del pergamí que acredita el pas del corredor pel municipi d'Almussafes en el seu recorregut solidari en benefici de les malalties rares.

Així mateix, el brigadista ha obsequiat a Girona amb una camiseta del camí solidari que a partir d'ara ocuparà un lloc d'honor en les dependències municipals. “Conscienciar a la societat que els afectats per les malalties rares necessiten el suport de tots és essencial i per això l'acció de Cerdá és encomiable”, destaca l'alcalde.
Conclosa la recepció en la Casa Consistorial, Cerdá ha continuat el seu camí solidari cap a Sollana, acostant-se cada vegada més a la línia de meta, que s'emplaçarà en la pròpia capital del Túria, enfront de les Torres de Serrano, dissabte que ve dia 19 cap a les 13 hores, aproximadament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada