dijous, 13 de setembre del 2012

S’OBRI EL TERMINI PER A INSCRIURE’S EN LES ACTIVITATS CULTURALS, JUVENILS I FORMACIÓ D’ADULTS DE BENIFAIÓ


En totes les activitats trimestrals s’aplicarà un 25 % de descompte en el cas de les persones jubilades i famílies nombroses

S’establixen tarifes reduïdes per a jubilats i parats sense dret a prestació en algunes de les ofertes de formació d’adults

L’Ajuntamentde Benifaió, juntament amb la Regidoria de Cultura i Joventut, ja ha fet públic el programa d’activitats culturals i juvenils de 2012-2013. Dansa Valenciana, pintura i dibuix, balls de saló infantils i per a adults, a més del curs de “tabal i dolçaina”.
Dilluns que ve 17 de setembre comença el termini d’arreplega de número per a inscriure’s en qualsevol de les activitats que haurà de realitzar-se en el CIJ, 1a planta del Centre Cultural Enric Valor.
Les places són limitades en totes les activitats i l’Ajuntament es reserva el dret a anul·lar el torn si no s’aconseguix el mínim de participants. La documentació necessària que s’ha d’aportar és una fotocòpia del DNI i una altra del compte bancari. Així també, en totes les activitats trimestrals s’aplicarà un 25 % de descompte en el cas de les persones jubilades i famílies nombroses, circumstància que s’haurà d’acreditar.

Formació Permanent d’Adults

Juntament amb les activitats culturals i juvenils l’Ajuntament de Benifaió posa en marxa un any més el centre d'FPA (Formació Permanent d’Adults) en les seues diverses modalitats d’alfabetització neolectors, pregraduat, valencià graus elemental, mitjà i superior, GS I i II, a més dels accessos als cicles formatius de grau superior i formació en llengua anglesa a través de dos nivells.
S’establixen tarifes reduïdes per a jubilats i aturats sense dret a prestació en algunes de les ofertes de formació.
La inscripció per a accedir a alguna d’aquestest formacions per a adults s’inicia també dilluns que ve 17 de setembre.
Tant les activitats culturals i juvenils com la Formació d’Adults donaran començament el dilluns 1 d’octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada