dilluns, 17 de juny del 2013

ELS SELECCIONATS EN LA BOSSA D´OCUPACIÓ LOCAL D´ALMUSSAFES COMENCEN A TREBALLAR AL NUCLI URBÀ


Els catorze treballadors amb major puntuació han sigut contractats per a dos mesos

 Els catorze veïns i veïnes en situació de desocupació de la localitat d'Almussafes que van obtindre una major puntuació en la Bossa d'Ocupació Local, una de les línies d'actuació integrades en el Pla Estratègic de Foment de l'Ocupació per a l'exercici de 2013 impulsat pel consistori municipal, a través de la seua Agència de Desenrotllament Local, han començat a treballar en distintes tasques professionals.
La recentment creada Borsa de Treball per a persones desocupades amb dificultats d'inserció laboral d'Almussafes per al desenrotllament d'obres i servicis d'interés social per al municipi ja es troba en funcionament.

El passat dia 14 de març, l'ajuntament va tancar el termini de formalització de les peticions d'inscripció en la bossa, a la que es van adherir un total de 227 sol·licitants empadronats a Almussafes i inscrits en el SERVEF, durant els quinze dies d'obertura del procediment. Després de la baremació, per part de la comissió avaludadora, de tota la documentació presentada pels 206 sol·licitants que finalment van ser admesos per complir amb tots els requisits, els catorze veïns i veïnes situats en les primeres posicions del llistat definitiu han pogut veure realitzat el seu somni d'exercir una activitat professional, ja que ja han sigut donats d'alta en el règim de la seguretat social i treballaran durant els pròxims dos mesos en distintes labors.
Els citats treballadors han sigut contractats per un total de tres empreses privades que prèviament s'havien adherit al pla, “ja que la llei prohibix que les administracions locals puguen contractar directament”, explica la regidora d'Ocupació, Mª Carmen Santos Juanes. Formació i Recursos Didáctics, Talher i Brakesport són les empreses que han firmat els corresponents convenis amb l'ajuntament per a la posterior contractació dels operaris.
Els cinc peons contractats per Formació i Recursos Didáctics ja han emprés treballs de manteniment quant a la senyalització horitzontal i elements de seguretat viària del nucli urbà, una tasca de millora que conclouran el pròxim dia 2 d'agost. Per la seua banda, Talher ha contractat altres cinc veïns que executen el servici extraordinari de neteja de restes incrustades en diferents zones de vianants i també en les àrees de jocs infantils dels diferents parcs públics. Finalment, Brakesport ha inserit laboralment dos taquilleres a mitja jornada, des del passat dia 8 i fins al 8 de setembre, a una persona de manteniment 30 hores a la setmana durant el mateix període temporal i a un operari per a tasques de neteja i manteniment, amb contracte de 40 hores, per als mesos de juliol i agost en les piscines municipals.
La cobertura pressupostària superior a 425.000 euros, que contempla el Pla Estratègic de Foment de l'Ocupació d'Almussafes per a l'exercici de 2013, està permetent el desenrotllament d'importants accions encaminades tant a la creació de llocs de treball com a la promoció empresarial i a l'impuls a l'autoocupació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada