dimecres, 12 de juny del 2013

DIVENDRES QUE VE 21 TINDRÀ LLOC EL SEGON “ENREDA’T ALZIRA”


Esta trobada empresarial va dirigida tant a empresaris com a emprenedors que estan plantejant-se posar en marxa un negoci.


Divendres que ve 21 de juny en les instal·lacions de la Casa de la Cultura d’Alzira se celebrarà “Enreda’t Alzira”, una trobada empresarial organitzada per diferents organismes i entitats de promoció econòmica de la província de València que busca fomentar la cultura empresarial i crear sinergies i oportunitats entre els assistents.
Per a això, més de 30 entitats han treballat coordinadament en l’organització d’un esdeveniment que inclou 8 tallers d’aprenentatge de distintes temàtiques, un plenari, una zona de networking empresarial, una activitat de speednetworking i una àrea destinada a donar espai a les entitats de suport a l’emprenedor.

Amb la col·laboració dels quasi 30 ponents, s’abordaran temes com oportunitats empresarials, tendències, social media, cooperatives i autònoms.
Enreda’t Alzira”, l’àmbit geogràfic d’actuació del qual comprén principalment les Comarques de la Ribera Alta, la Ribera Baixa, la Costera i Canal de Navarrés, és el segon esdeveniment Enreda’t celebrat a la província de València.
Enreda’t es va realitzar, anteriorment, a Xàtiva i per la Xarxa CEEI de la Comunitat Valenciana i IVACE en ciutats com Alcoi, Alacant, Castelló i Elx.
La informació sobre els diferents tallers, activitats i ponents ja estan disponibles en la web www.enredatevalencia.es per a totes aquelles persones que vullguen inscriure’s de manera totalment gratuïta.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada