dissabte, 19 de gener del 2013

EL JUVENIL FUTBOL SALA DEL C.D. BENIFAIÓ RECONEGUT AMB EL “PREMI A L’ESPORTIVITAT JUVENIL”


Amb este Trofeu a l’Esportivitat la FFCV vol reconéixer valors com la solidaritat i l’amistat en l’àmbit formatiu/competitiu del futbol sala


El Palau de la Música va acollir fa uns dies els premis anuals en què el Comité de Futbol Sala de València reconeix als equips campions i més destacats de la passada temporada 2011/2012.
Amb una assistència de públic que va desbordar les previsions més optimistes, la Sala 'Joaquín Rodrigo' del Palau de la Música de València va acollir la tradicional entrega de premis als equips campions i subcampions de la passada campanya, així com la dels més destacats dels XXX Jocs Esportius Municipals de València, unes distincions entre les que destacava l’atorgada a l’equip juvenil de futbol sala del C.D. Benifaió.
Així, l’equip benifaionenc va arreplegar davant del màxim responsable de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, Vicente Muñoz Castelló, el Premi a l’Esportivitat Juvenil. El president de la federació va estar acompanyat de diversos membres de la seua Junta Directiva i dels presidents dels Comités d’Àrbitres i Entrenadors, José Miller i José Martínez Palomar respectivament.
En el seu discurs, el president de la FFCV va recordar als més de 400 assistents la importància del futbol sala i el seu creixement en la nostra província en els últims anys, tant en nombre de clubs com d’equips participants en les competicions que organitza la Federació.
Amb este Trofeu a l’Esportivitat la FFCV vol reconéixer valors com la solidaritat i l’amistat en l’àmbit formatiu/competitiu del futbol sala.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada