divendres, 18 d’octubre del 2013

DÉNIA RC, SERÀ EL PRIMER RIVAL PER A L’ALZIRA EN LA LLIGA 2013/14


El RC Alzira, comença la lliga este diumenge, i ho fa desplaçant-se a Dénia, on a les 12 h s’enfrontarà a l’equip local en el Poliesportiu Municipal. El partit serà dirigit pel col·legiat Sr. José Luis Real
Finalment l’equip competirà esta temporada en el grup "A" de la 2a Divisió Territorial. A pesar que en la temporada anterior es guanyaren el dret de jugar en 1a al proclamar-se campió de la promoció de descens/ascens.

Les raons per a renunciar a jugar en la 1a Divisió, han sigut purament esportives. Al finalitzar la passada campanya, sis veterans jugadors van penjar les bótes, tots ells amb pes específic dins de l’equip, Jordi Cortés, Dani Vento, Nacho Bertomeu, Salva Llorens, Sergi Arenillas i José Carrasquer. Per si això fora poc, en la pretemporada de la campanya que ara comença, dos jugadors més, anuncien al club que no podran seguir en les seues files, i una altra vegada es tracta de jugadors importants, Fran Villalba per motius personals i el jove britànic Marley Smiht que va ser una de les agradables revelacions de la passada temporada, anuncia que torna al seu país. Així doncs, huit baixes eren massa per a afrontar una lliga com la 1a Territorial, més, tenint en compte que de sobte, una plantilla que en els últims anys "pecava" d’experiència, en la campanya passada, s’ha vist rejovenida de forma tan sobtada com agradable.
Ja en la temporada passada l’equip tècnic va prendre la decisió de renunciar i jugar per no descendir, sabent que en la primera opció no tenien possibilitats d’èxit i que a més, esportivament, podien "cremar" als jóvens jugadors. Al final, l’èxit obtingut al quedar campions de la promoció, va demostrar que la decisió del cos tècnic va ser encertada.
En el capítol d’incorporacions, el jugador d’Almussafes, Carlos Camacho, arriba procedent del Sant Roc, Siti, jugador que ja pertanguera al club, torna després d’un parell de temporades d’absència, i el jove Ángel Sària s’incorpora al primer equip procedent de la pedrera del club, el de Benigánim, té 19 anys, i diversos dels seus companys, Álex Palop, Mario Andrés, Javier Gómez, etc., ja es van incorporar a la primera plantilla la passada temporada.
Així doncs, el RC Alzira competirà esta temporada en el grup "A" de la 2a Territorial compost pel CR La Vila "B", Tatami RC "B", CP Les Abelles "B", CR la Safor, Sant Roc RC, Cullera RC FORVAL i Dénia RC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada