divendres, 11 d’octubre de 2013

CONSULTA CIUDADANA PER L´EDUCACIÓ A L´ALCÚDIA


 La “Consulta Ciutadana per l’ Educació” ha estat organitzada per la Plataforma per l’ Ensenyament públic, es tracta de preguntar tant a la comunitat educativa, com a la gent del poble si rebutja les retallades en educació i les polítiques educatives que estan duent a terme tant el govern central com l’autonòmic. S’ ha realitzat en dues convocatòries, la primera va ser acollida als centres escolars el dimarts 8 d’octubre, mentre que la segona s’ha fet a la plaça de l’ Ajuntament durant el matí.
Pel que fa a la participació als centres val a dir que al CP Heretats han votat 157 persones, al CP Batallar 150, al CP Les Comes 208 i a l’ institut Els Évols 62 un total de 577 vots. Els resultats han estat 576 vots a favor de la consulta i només un vot en blanc.


Respecte la jornada de hui, han participat 130 alcudiencs, tots ells a favor de la consulta.

En definitiva, els participants de la Consulta Ciutadana, la comunitat escolar i la gent de l’ Alcúdia rebutgen, en la seua majoria, les retallades en Educació i les polítiques educatives del govern central. Consideren que és necessari un canvi per a una educació de qualitat en la que es mantinguen les beques dels llibres, s’augmenten les de menjador i transport, s’ incremente la plantilla de professorat, es destinen més recursos a l’ atenció educativa i als programes de compensació, es reduisca la ràtio de les aules, es pague el deute i s’ actualitza el finançament a les universitats públiques i es garantisca el dret d’ accés al Programa Plurilingüe d’ Ensenyament en Valencià.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada