dimecres, 11 d’abril del 2012

BALLS I CANÇONS TRADICIONALS EN LA SETMANA SANTA D´ALMUSSAFES

El programa de Balls de Pasqua d'Almussafes és ja una autèntica tradició per als veïns i veïnes de la població, els quals des de fa més d'un quart de segle tenen una cita ineludible amb el folklore valencià durant les jornades festives de la Setmana Santa. En aquesta nova edició de la celebració pascuera, el programa festiu ha incorporat les actuacions del mític cantautor Paco Muñoz i dels grups Trobadorets i Regomello.
Especialment dirigits al públic familiar, els Balls de Pasqua d'Almussafes, iniciativa cultural que impulsa cada any la Regidoria de Festes del consistori municipal, es van inaugurar diumenge passat dia 8, a les 20 hores amb l'espectacle musical que va oferir el cantant i escriptor valencià, Paco Muñoz. Amb una extensa discografia, Paco Muñoz ha visitat de nou la població per a delectar adults i xiquets amb les seues cançons infantils més populars.
El parc Central s'ha convertit de nou en la seu triada per a l'oferta d'oci musical, que va continuar el dilluns de Pasqua dia 9, amb l'actuació a càrrec del grup castellonenc Trobadorets, els integrants del qual van interpretar contes clàssics i cançons de sempre davant d'un públic plenament entregat.
Està previst que la programació festiva es clausure el pròxim cap de setmana amb l'espectacle d'humor musical infantil “Jo, Mama”, de la formació Regomello. L'actuació, que s'oferirà el diumenge dia 15, a partir de les 20 hores, és el tercer xou d'aquest grup creat l'any 2002. Entre cançons i textos plens d'humor i amor pels més menuts de la casa, els integrants de la banda presentaran els seus principals instruments, entre cors i aclamacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada