dimecres, 31 de juliol del 2013

PUNT FINAL A UN GRAN I CICLE DE MÚSICA AL CLAUSTRE DE CASTELLÓ DE LA RIBERA


 L’I Cicle de Música al Claustre 2013 en l’Església Nostra Senyora de l’Assumpció de Villanueva de Castellón patrocinat per l’Ajuntament de la localitat i per la Diputació de València, acaba igual que va començar, sent tot un èxit. Ahir l’Escola Coral de Quart de Poblet va posar punt final a estes jornades amb música religiosa i popular sota la batuta de Jordi Blanch.

Els xics i les xiques de l’Escola Coral tenen previstos uns concerts a Alemanya i Polònia, la qual cosa vol dir que són reconeguts a nivell no sols estatal sinó europeu.
Així mateix, tal com ha comentat l’organitzador d’este I Cicle, Eduardo Xifre, estos concerts “han estat plens de públic expectant”, i a més ha tingut molt èxit. També l’alcalde del municipi, Salvador Álvarez, va recalcar que l’any que ve hi haurà un segon cicle.
En estes jornades han passat per la localitat músics de prestigi com Maria José Xifre, soprano, Francesc Porrassa, clavecín i piano, Marisa Esparza, flauta barroca, Laura Port, clavecín o la Coral Cantoria de Mèrida (Veneçuela) o el Grup de Cambra Barroca acabant pels xiquets de l’Escola Coral de Quart de Poblet.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada