dimarts, 4 de juny del 2013

L’AJUNTAMENT D’ALZIRA REALITZA ELS TRACTAMENTS PREVENTIUS EN MATÈRIA DE CONTROL DE PLAGUES EN EL SISTEMA DE CLAVEGUERAM


S’ha detectat una molt baixa presència d’insectes en els sistemes tractats fins al moment

Amb l’aparició dels primers rigors estivals, i una vegada passats els períodes de pluges que han sotmés al sistema de clavegueram públic a continus llavats que deterioren, en major o menor mesura, la persistència dels desinfectants utilitzats fins a la data, es dóna per conclòs el tractament de manteniment hivernal del mateix i es procedix a una segona fase de tractament amb major efecte de xoc i posterior efecte preventiu que garantisca baixos nivells de presència de panderoles i altres insectes reptants.
Els tractaments preventius van donar començament a mitat del mes de maig desinfectant, en primer lloc, la zona Colònia Ana Sanchis, Plaça de Cartonatges i adjacents, per a continuar amb Venècia fins a les Basses, Plaça de Sant Judes i adjacents, les Barraques, Avinguda Luis Suñer i adjacents, la Vila, fins a tornar a connectar amb l’Alquerieta i volta a Ana Sanchis.
Al terme d’este passe, es procedirà a tractar el clavegueram dels polígons industrials i es calcula que, sobre primers de juliol, es procedirà a una segona passada amb els mateixos efectes preventius i curatius.
Cal indicar la molt baixa presència d’insectes en els sistemes tractats fins al moment. Un fet que augura una menor presència de panderoles en el present any, fruit de la contínua insistència a què s’ha sotmés el clavegueram durant els passats mesos, amb atraients alimentaris enverinats i que conformen els últims avanços en matèria de desinfecció totalment ecològica.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada