dimecres, 5 de setembre del 2012

LA DECLARACIÓ DE PATRIMONI DE LA HUMANITAT DE LES FESTES DE LA MARE DE DÉU DE LA SALUT D’ALGEMESÍ DISPARA LES ACREDITACIONS DE MITJANS DE COMUNICACIÓ.




L’Ajuntament d’Algemesí ha rebut al voltant de 200 peticions de credencials de periodistes, freelancers, fotògrafs i Mitjans de comunicació diversos per a cobrir les tres processons de la festa d’Algemesí.
Si bé la presència de Mitjans de comunicació i de personalitats del món de la política i la cultura ha sigut creixent al llarg d’aquests últims anys, en aquesta ocasió la recent declaració de les Festes de la Mare de Déu de la Salut com a Patrimoni de la Humanitat ha disparat l’interés per assistir-hi, principalment la Processoneta del Matí del 8 de setembre, un espectacle incomparable que s’inicia a les 10 hores des de la Capella de la Troballa i finalitza amb l’espectacular entrada de la imatge de la Mare de Déu de la Salut en la Basílica de Sant Jaume.
Un equip de Berca TV oferirà en directe enguany la Processoneta del Matí a través del nou canal de televisió comarcal Sucro TV. Des de les 11 hores i fins que finalitze la processó s’oferiran imatges de tot el que succeïsca al carrer Berca, a la plaça Major i les actuacions que duen a terme tots els balls dins de la Basílica. Una emissió que continuarà amb l’entrada de la Mare de Déu i el cant del Virolai en l’interior de la Basílica i finalitzarà amb l’emissió de la missa major en què participa a més la Schola Cantorum d’Algemesí. La retransmissió es podrà veure posteriorment al llarg del cap de setmana.
Enguany, a més, l’Ajuntament comptarà amb imatges en directe de l’entrada de la Festa de la Mare de Déu de la Salut gràcies a una webcam que capta imatges fixes de la plaça Major i la porta de la Basílica de Sant Jaume en temps real. S'hi accedix a través de la pàgina web delconsistori.  Aquesta iniciativa és un afegit a la festa gran d’Algemesí que contribuïx, així, a la seua promoció i divulgació a través de la web municipal, i ha sigut possible gràcies a la col·laboració d’un grup empresarial del municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada