dijous, 14 de febrer del 2013

14 DE FEBRER SOLIDARI A L’IES BLASCO IBÁÑEZ DE CULLERA




 Este matí ha tingut lloc en l’IES Blasco Ibáñez de Cullera la campanya de recollida d’aliments bàsics organitzada pels alumnes del centre.
En la campanya s´han recollit aliments bàsics sense data de caducitat com arròs, pasta, oli, sal, sucre i llaunes de conserva, que seran destinats a l’Economat de Càritas de Cullera.
Segons explica el corordinador de la campanya, Toni Picasso, Esta idea va nàixer com una activitat complementària del centre, l’any passat vam fer un recital, i enguany volíem fer una proposta de tipus solidari i com vam veure un reportatge de càritas en què acudia gent de Cullera permanentment a l´Economat, vaig plantejar esta campanya solidària i els va paréixer bé i a partir d’ací es van adherir altres departaments com informàtica, plàstica i religió, i ells mateixos van començar a organitzar-ho. Els mateixos alumnes s’han encarregat de muntar la campanya, els cartells, els textos, i ho han expandit a la resta de companys.
l’Objectiu d’esta campanya és ser tan solidaris com ens siga possible, amb els persones i famílies de Cullera que mes necessitats estan d’ajuda. Segons explica Toni Picasso, “del que es tractava era de que es conscienciaren de que no es tracta d’una acció de caritat per a donar de menjar als pobres sinó una acció solidària en benefici dels ciutadans del teu mateix poble i que ho estan passant malament”.
Per al cordinador de la campanya els alumnes han captat molt bé que es tracta d’una situació en la qual ens podem trobar tots. El perfil de necessitat ara ha canviat. Ells s’han involucrat molt.
En esta activitat solidària del centre també ha col·laborat el Centre Ocupacional de Cullera que disposa d’un vehicule i que s’encarregarà de fer el trasllat d’aliments a l’Economat de Càritas de Cullera en l’Esglèsia de Sant Francesc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada