dimecres, 12 de juny del 2013

DILLUNS QUE VE, 17 DE JUNY, ES POSEN EN MARXA ELS IDEA ENGLISH COFFEE



 Gràcies al projecte del Voluntariat Europeu, arriben a Alzira, a partir del dilluns 17 de juny, els IDEA ENGLISH Coffee. Una oportunitat de practicar el nivell de conversació en anglés a través d’esta activitat gratuïta.
Amb l’objectiu de potenciar l’aprenentatge d’anglés com a segon idioma de referència, des de l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Alzira, es posen en marxa els IDEA ENGLISH Coffee. A través d’esta activitat, els interessats poden participar en grups tancats de conversació sobre diferents temes d’actualitat dinamitzats per bilingües en anglés i junt amb altres persones també interessades a practicar les seues habilitats d’expressió i Comprensió oral.

És una activitat gratuïta, però les places són limitades. Hi ha un total de 6 grups, amb un màxim de 6 persones en cada un d’ells. Els horaris són:
Dilluns i dimecres del 17 de juny al 17 de juliol de 2013.
Grup 1- de 9 a 10 hores.
Grupo2- de 10:30 a 11:30 hores
Grup 3- de 12 a 13 hores.

Dimarts i dijous del 18 de juny al 18 de juliol de 2013.
Grupo4- de 9 a 10 hores.
Grup 5- de 10:30 a 11:30 hores
Grup 6- de 12 a 13 hores.

Els interessats que vullguen participar han d’inscriure’s en les dependències d’IDEA, en el carrer Ronda d’Algemesí, 4, cridant al telèfon 96 245 51 01 o a través de l’e-mail adl@idea.alzira.com. Es recomana un nivell mitjà de comprensió i expressió oral en anglés per a poder participar i aprofitar al màxim esta activitat, si bé, està oberta a tot aquell que la sol·licite.
Grups reduïts, flexibilitat horària, espai adaptat i cinc setmanes per a practicar. Una vegada acaben els IDEA ENGLISH Coffee, es posarà a disposició dels participants del programa les aules d’IDEA perquè tinguen un punt de trobada per a poder continuar practicant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada