dimarts, 4 de juny del 2013

S’OBRI EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ PER A LES REVISIONS OCULARS GRATUÏTES DE PREVENCIÓ DE LA CEGUERA A ALGEMESÍ


Qualsevol persona que desitge revisar la seua vista de manera gratuïta haurà d’agafar cita prèvia en el propi ajuntament a partir de hui i fins que s’esgoten les citen preestablides en els dies de les revisions.

 L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la regidoria de Sanitat posa en marxa la V Campanya de Prevenció de la Ceguera i Glaucoma centrada amb especial atenció en les persones majors de 65 anys encara que dirigida la població en general.
Esta campanya busca facilitar l’accés als ciutadans d’Algemesí interessats a conéixer l’estat de la seua salut visual. Per a això, tot el que ho desitge poden sotmetre’s a una presa gratuïta de pressió intraocular, prova fonamental per a descartar el risc de patir glaucoma. Per a això hauran d’acudir a la unitat mòbil de la Fundació Jorge Alió, situada en la Plaça Major els dies 17, 18 ,19 i 20 de juny en horari de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 hores.
D’altra banda, un equip d’especialistes i professionals de la Fundació Jorge Alió atendrà durant la mateixa franja horària però en el saló noble del Consistori a tots aquells ciutadans que, prèvia cita, desitgen avaluar la seua visió amb més precisió i detall, detectant possibles anomalies que puguen degenerar en ceguera.
Per això, qualsevol persona que desitge revisar la seua vista de manera gratuïta haurà d’agafar cita prèvia en el propi ajuntament des de hui i fins que s’esgoten les citen preestablides en els dies de les revisions. Per a agafar cita hauran d’aportar la targeta sanitària (SIP) o la targeta de l’assegurança mèdica privada i seleccionar l’hora i el dia en què es desitge realitzar la cita, sempre dins dels 4 dies establits per a això.
La campanya va dirigida a tota la població però presta especial atenció al col·lectius més susceptible de patir este tipus de patologia; en concret els més de 4.300 ciutadans d’Algemesí majors de 65 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada