dimecres, 17 d’abril del 2013

SUECA MILLORARÀ EL TRÀNSIT DEL CARRER BONAGUIA



 A proposta del Departament de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Sueca, i davant dels problemes de circulació, i per als vianants, que suposa l’aparcament en el carrer Bonaguia, la Junta de Govern ha pres la decisió de prohibir l’aparcament de vehicles en este carrer del municipi. “Continuant amb l’objectiu marcat des d’este departament, de millorar el tránsit de la zona i augmentar la seguretat dels vianants, hem decidit realitzar este canvi per a aconseguir una ciutat més dinàmica i accessible per a tots”, ha afirmat la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió.
Les dimensions estretes del carrer encara es reduïxen més per a la circulació al trobar-se vehicles aparcats, la qual cosa provoca que, moltes vegades, hagen d’invadir les voreres. Açò comporta una obstaculització i, de vegades inclús, la impossibilitat del pas dels vianants, amb la conseqüent perillositat a l’haver de baixar de la vorera per a sortejar els cotxes. A més, al modificar-se el sentit del carrer Barrot, el carrer Bonaguia ha vist augmentat el trànsit de vehicles.
Per estos motius, i després de realitzar les consultes pertinents amb els veïns del carrer, s’ha pres la decisió de prohibir l’aparcament en tot el carrer a partir de dilluns que ve, 22 d’abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada