dijous, 1 d’agost del 2013

L'ESCOLA D'ESTIU D'ALGINET DIU ADÉU D'UNA MANERA SOLIDÀRIA



 Al llarg del mes de juliol, al voltant de 250 xiquets i xiquetes d'Alginet han assistit a l'escola d'Estiu municipal que s'ha celebrat a les instal·lacions del CEIP Blasco Ibánez.
L'escola ha estat organitzada per la Regidoria de Joventut i la duta a terme l'Associació local Papallona Jove. Sota el lema, Alginetins pel món, els assistents han gaudit d'una extensa oferta socioeducativa on s'han barrejat tallers, jocs, excursions i estades nocturnes, entre d'altres. El divendres es va fer el final de curs on cada grup van preparar una cançó amb coreografia variada per a delectar als pares, mares i iaios.

El passat dimecres va finalitzar l'escola de manera doblement solidaria. Per una banda al llarg del mes de juliol s'han recollit taps de plàstic que s'han entregat a Kevin, un xiquet de 10 anys amb autisme. Gràcies a aquests taps els pares poden continuar i incrementar les sessions de teràpia pedagògica que el xiquet està rebent per tal de millorar la seua qualitat de vida. Es poden seguir entregant taps de plàstic per ajudar a al xiquet a l'Ajuntament d'Alginet. Kevin ha estat a l'escola d'estiu on ha gaudit amb els altres xiquets de música, pinta cares, jocs i moltes activitats. Els organitzadors li han fet entrega d'una samarreta de l'escola i d'un pin. A més, Papallona Jove destinarà un 1% del pressupost de l'escola a la campanya que l'any passat ja va iniciar la mateixa associació, Cap Xiquet Sense Joguets, que es realitza per Nadal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada