dimecres, 17 d’abril de 2013

ALZIRA REALITZA UNA PROVA PILOT AMB CONTENIDORS DE 1.000 LITRES AMB APARTURA FÀCIL L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria de Servicis Públics, està realitzant una prova pilot amb un nou sistema de contenidors de fem d’obertura molt mes fàcil i còmoda que l’actual, sobretot, per a les persones majors. Es tracta dels contenidors xicotets de 1.000 litres que no disposen, actualment, d’obertura amb pedal.
Un total de 3 nous contenidors de 1.000 litres es troben ja repartits per diferents carrers de la localitat i romandran un temps per a veure si els resultats són satisfactoris. Cal destacar, que els contenidors els ha cedit gratuïtament l’empresa subministradora.
La regidora responsable de Servicis Públics, Lola Ortega, ha manifestat: “Es tracta d’uns contenidors amb un nou sistema d’obertura que s’obrin amb molt poc esforç. Recordem que els contenidors de 1.000 litres, que són els xicotets, no tenen el sistema d’obertura amb pedal, d’ací esta prova pilot per a intentar fer més fàcil el seu ús als usuaris. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada