dimecres, 9 de gener del 2013

ESTUDIANTS DE L'IES ALMUSSAFES VISITEN ELS DEPARTAMENTS MUNICIPALS


 Un grup de quinze alumnes de l'Institut d'Educació Secundària d'Almussafes va acomiadar l'any 2012 amb una visita guiada a tres dels departaments municipals que integren el consistori municipal.
L'objectiu principal de l'esmentada activitat educativa residia en l'acostament dels jóvens als serveis públics que s'oferixen des de l'administració local, com a punt de partida per al programa de pràctiques que iniciaran en breu.
Els estudiants del segon curs del cicle formatiu de Gestió Administrativa i de primer del Programa de Qualificació Professional d'Administratiu van dedicar tot el matí del passat dia 20 a descobrir bona part dels serveis municipals i valorar la seua organització i funcionament, així com els diferents programes culturals i formatius programats anualment. Així mateix, els alumnes, acompanyats per les seues dos professores, es van informar respecte a les eixides laborals a què podran accedir, conclosa la seua formació docent en l'IES Almussafes.
En l'Agència de Desenvolupament Local van poder comprovar les principals línies d'actuació que s'estan duent a terme des de l'Ajuntament en la lluita contra la desocupació. “Esta visita ens ha servit per anreforçar llaços de col·laboració que al mateix temps que serviran per a promocionar el departament suposaran un impuls clar a les eixides professionals dels estudiants dels nostres cicles formatius d'administratiu”, explica la professora del centre educatiu, Maribel Navarro.
El Centre d'Informació Juvenil i el Centre Cultural també van ser parada obligatòria durant la jornada d'investigació educativa. En ambdós departaments es van intercanviar opinions i suggeriments entre els tècnics i els alumnes, a més de facilitar-se informació concreta sobre les agendes d'activitats anuals centrades en el col·lectiu de jóvens, en algunes ocasions desconegudes pels propis destinataris de les mateixes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada