dijous, 16 d’agost del 2012

LA ZONA MARÍTIMA DE SUECA OFERIX ACTIVITATS LÚDIQUES PER ESTIUEJANTS



La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sueca ha organitzat una sèrie d’activitats lúdiques per a celebrar la festivitat de Sant Roc i “contribuir a donar-li encara més ambient a la  zona marítima”, ha assenyalat la regidora responsable, Manoli Egea. Des del passat dia 10, i fins al 23 d’agost, els estiuejants de la zona de les Palmeres podran gaudir amb una gran varietat de distraccions, entre elles el Mercat Pirata, instal·lat al passeig marítim, que va ser inaugurat dimarts passat per les autoritats locals, entre elles l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, i la pròpia regidora de Turisme, Manoli Egea.
A més d’aquest mercat peculiar, durant aquests dies s’ha pogut gaudir de campionats de jocs tradicionals de taula, com ara el parxís, truc i dòmino, que han comptat amb un gran èxit de participació; paelles nocturnes; discomòbils; actuacions de monologuistes; i activitats i jocs per als més menuts. El 16 d’agost, festivitat de Sant Roc, se celebrarà una missa a les 20 hores. A continuació, es procedirà a la tradicional processó pels carrers de les Palmeres, i finalment, es dispararà un castell de focs d'artifici. A la nit, s’oferirà una discomòbil.
El 17 d’agost, de 18.30 h. a 21.30h., es realitzaran jocs tradicionals en l’arena i pinyates, amb regals per a tots els participants. Serà en el passeig de l'Alguer.
A les 23 hores, en la via de Sant Roc, actuació de la suecana, Pepa Blasco, finalista en el programa de televisió Tú sí que vales, qui repetirà actuació el dissabte 18.
El dijous 23 d’agost, a les 22 hores, i en la mateixa platja, front al carrer Riu Segarra, es projectarà la pel·lícula de cine Acero Puro.
Però no sols ha sigut la zona de les Palmeres qui disfruta de dies de festa, “al llarg de tota la costa suecana s’han organitzat activitats perquè els estiuejants disfruten encara més dels seus dies d’oci”, en paraules d’Egea.
A més, a la plaça del Maestrat, a la platja de la Llastra, s’està celebrant estos dies la I Trobada Celta amb Sueca, organitzada per l’Associació de Lesionats Medul·lars per Accident de Trànsit (ALMAT) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca. Tallers infantils, contacontes, concerts de música celta i gastronomia gallega és el que podran disfrutar fins al diumenge tots aquells que s’acosten a esta platja suecana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada