dilluns, 26 de novembre del 2012

L'AGÈNCIA ENERGÈTICA DE LA RIBERA PRESENTA A ALGINET EL CONCURS VEÏNS PEL CLIMA



El dissabte 24 de novembre, a la Casa de Cultura d'Alginet, l'Agència Energètica de la Ribera va fer una xerrada informativa per tal de presentar i explicar als assistents el funcionament de la segona edició del concurs europeu Veïns pel Clima. Aquest concurs, que arrancarà el 1 de desembre i finalitzarà el 31 de març te com objectiu estalviar el màxim d'energia als habitatges que participen per tal de lluitar contra el canvi climàtic.
Per a participar hi ha que formar equips de mínim 5 i màxim 15 persones que s’anomenen Veïnats Energètics. Per poder concursar el grup s'ha de composar de 5 habitatges que no cal que siguen veïns. En passar els 4 mesos guanya el Veïnat que aconsegueix un estalvi major amb tant sols xicotets canvis d'hàbit.
Per a poder estalviar, tots els membres del Veïnat rebran consells i bones pràctiques a través de la web. Els guanyadors tindran com a premi un viatge a Brussel·les per 4 membres del Veïnat i una vegada allí concursaran amb els 16 països de la Unió Europea que també hi participen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada