dimecres, 31 d’octubre del 2012

LA POLICIA LOCAL D’ALGEMESÍ DETÉ DOS PERSONES PER PRESUMPTE ROBATORI EN JOIERIES DE LA ZONA


Entre les pertinences s’han localitzat joies de la veïna localitat de Benifaió

La col·laboració ciutadana ha sigut crucial per a la localització i detenció dels presumptes lladres

La Policia Local d’Algemesí ha detingut dos persones presumptament responsables de diversos robatoris en joieries de la zona. L’actuació es va produir gràcies al treball del cos de policia que va ser alertat per la propietària d’un establiment després que una parella formada per menors de 30 anys s’interessara per peces de joieria d’un valor considerable.
La descripció dels presumptes lladres va ser crucial per a localitzar els dos individus que van ser identificats i registrats per agents del cos de la Policia Local d’Algemesí.
Entre les pertinences que es van confiscar hi havia peces de joieria d’alt valor econòmic, que portaven al damunt i altres que havien dipositat en un vehicle.
Els agents també van confiscar bijuteria que els dos detinguts utilitzaven presumptament per a canviar les peces bones per altres falses o de menor valor mentres distreien els propietaris o dependents de les joieries de la zona.
Entre les joies que portaven els detinguts també s’ha trobat un anell que va ser robat en la localitat veïna de Benifaió.
El regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio F. Saá Carrasco, ha destacat la labor dels agents de la Policia Local d’Algemesí que des de l’avís d’una propietària, observaren en els detinguts un comportament sospitós, van procedir de forma ràpida i eficaç a realitzar controls de seguiment i vigilància en les joieries de la ciutat per a poder detindre els responsables i evitar noves actuacions”.
Segons fonts policials, les persones que es dediquen a esta modalitat de robatori, tenen molta mobilitat per tot el territori, per la qual cosa “la col·laboració ciutadana es considera essencial per a la localització dels responsables i per a garantir la seguretat dels comerciants de la zona” conclou, l’Intendent Principal Cap de la Policia Local d’Algemesí, Erich Vanacloig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada