dimecres, 17 d’abril del 2013

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ DE LA JORNADA PIMES I PROGRAMES EUROPEUS D’ALZIRA



 El director general de Fons i Programes Europeus, Juan Viesca, i el regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç, José Luis Palacios, han inaugurat la Jornada “Pimes i Programes Europeus Com fer que la teua empresa participe en projectes europeus? que s’ha desenvolupat durant tot el matí en el MUMA.
L’objectiu d’estes jornades era el de donar a conéixer els programes europeus i com estos suposen una oportunitat de finançament i coneixement per a les PIMES valencianes. Es tracta de projectes finançats fins en un 90%, depenent del programa en què s’engloben. Des d’innovació fins a formació, passant per microcrèdits, són les diferents oportunitats a nivell europeu.
Com ha remarcat Viesca durant la seua intervenció, l’objectiu de promoure i donar-li la màxima difusió a estes Jornades és que els empresaris valencians i, en concret, els alzirenys utilitzen fins a l’últim cèntim de què la Unió Europea disposa per a estos fins en el FEDER.
La Jornada ha sigut un èxit total, tant per l’assistència com pel nivell dels ponents, ja que ha comptat amb diverses taules redones basades en les pròpies experiències dels ponents, així com amb les indicacions i recomanacions de diversos tècnics experts en la matèria.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada