dijous, 3 de maig del 2012

EL PSOE D’ALZIRA EXIGIX UNA RESPOSTA A LA SEUA REITERADA SOL·LICITUD DE GRAVAR ELS PLENS


Isabel Aguilar
La portaveu del grup socialista d’Alzira, Isabel Aguilar, ha manifiestat que fa quasi dos anys el PSOE va presentar un escrit sol·licitant poder gravar els plens i realitzar fotografies.
Segons explica Aguilar, el PSOE presentà un escrit el 24 de novembre del 2010, dirigit a la Sra. Alcaldessa d’Alzira, que a hores d’ara no ha obtingut cap resposta, fet insòlit perquè no és admissible que un escrit tarde a contestar-se més de dos anys.
Per a la portaveu socilista l’actitud de no contestar als escrits s’està convertint en un mal hàbit de la nostra Alcaldessa.
La dirigent socialista recorda que ha preguntat en reiterades ocasions en les comissions informatives sobre  la petició de poder gravar els plens en vídeo i  no ha obtingut una resposta clara.
La portaveu socialista aclarix que també ho va preguntar de forma directa a la Sra. Alcaldessa en l’últim ple on no va obtindre cap resposta per part de la Sra. Bastidas, “que es va fer la despistada per a no contestar i eixe no és el millor comportament d’una Alcaldessa”.
Aguilar ha declarat que tornarà a sol·licitar que el PSOE puga gravar els plens en vídeo i no entén la negativa i el passotisme del Partit Popular en no contestar esta petició.
La responsable socialista considera que existint sentències favorables per a poder gravar els plens, “no entenem la falta de respecte de la nostra Alcaldessa i el seu mal comportament democràtic ja que sistemàticament venim denunciant la seua falta de qualitat democràtica cap a l’oposició”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada