dilluns, 21 de gener del 2013

VICTÒRIA A DOMICILI DEL RC ALZIRA (13-33)

Segona jornada i segona victòria del RC Alzira, aquesta vegada davant del Sant Roc. Els alzirenys han entrat amb pas ferm en aquesta segona fase de la lliga, i a més de la victòria, sumen un altre punt "bonus ofensiu", pel que se situen al capdavant del grup amb deu punts.

Els primers compassos de la trobada van ser de tanteig i el joc va estar equilibrat, però ja en el minut deu l’Alzira va disposar d’un colp de castic que Alex Palop no va desperdiciar per a avançar als alzirenys en el marcador (0-3), sis minuts més tard, era el Ran Roque qui disposava d’un colp que li servia per a establir momentàniament l’empat (3-3). A partir d’ací, l’Alzira va imposar el seu joc ordenat i prenent a poc a poc les regnes del partit i en el minut vint-i-tres, era el capità Dani Vento qui aconseguia el primer assaig que transformaria, com no, Alex, (3-10).
L’Alzira es trobava a gust, i el seu domini anava en augment, la qual cosa provocava que l’equip local cometera nombroses faltes defensives, i ací va ser on va entrar en acció el jove de Carcaixent Alex Palop, que el dissabte va convertir tot el que va patejar a pals, des de qualsevol angle i qualsevol distància, quelcom que, normalment, està reservat per als grans professionals.
En els minuts vint-i-huit i trenta, Alex transformava dos colps (3-16), i només tres minuts després, l’excapità i entrenador Nacho Bertomeu recuperat per a la causa després d’un any sabàtic, aconseguia el segon assaig (3-21) per a posar terra pel mig en el marcador, així s’arribava al descans.
Es presagiava una plàcida segona part, excepte faltes de concentració com succeïra en la trobada anterior, en esta ocasió no va ser així, però, la vesprada es va complicar com a conseqüència de les nombroses targetes grogues rebudes, la qual cosa va descompondre a l’equip que no va poder realitzar el joc que pretenia.
Tot just començar, en el minut quaranta-tres, el Sant Roc retallava distàncies per un colp de castic (6-21), però la resposta alzirenya va ser ràpida i en el quaranta-set, Adrián Alonso aconseguia el tercer assaig per a l’Alzira que transformaria el de sempre...Alex (6-28).
El míster alzireny va començar llavors a efectuar canvis, sobretot en la línia de "tres quarts", amb la idea d’aconseguir el quart assaig que li donara el "bonus ofensiu", i així va ser com en el minut seixanta-sis, el jove Dani Dasí que havia entrat uns minuts abans, aconseguia l’assaig que es buscava a l’eixida d’un colp de castic jugat ràpidament a la mà (6-33).
En els minuts finals i minvats per les targetes, l’Alzira va cedir la iniciativa als locals que en el minut setanta, maquillaven el marcador amb un assaig transformat, per a deixar el marcador en el definitiu 13-33.