divendres, 18 de gener del 2013

ENTREGA DE LA RECAPTACIÓ DE LA CAMPANYA “PER NADAL, CADA BRAÇADA COMPTA”


S’han entregat 1.200€ i 300kg d’aliments

La Piscina Municipal d’Alzira, va ser el lloc escollit per a fer  l’entrega dels donatius recaptats en la campanya que l’Ajuntament d’Alzira, en col·laboració amb el Club de Natació, la Piscina Municipal i empreses i comerços locals, ha dut a terme en Nadal. L’objectiu d’aquesta campanya era col·laborar amb Creu Roja d’Alzira, com també fomentar la pràctica de l’esport de natació entre la ciutadania. Per a tal fi, es va habilitar un dels carrils de la piscina municipal coberta, en què els ciutadans que volgueren col·laborar amb aquesta campanya, pogueren nadar-hi , comptabilitzant els quilòmetres que  realitzaren i transformant-los en donatius a la entitat local.
Finalment, els km realitzats pels participants de la campanya han ascendit a 1.500 aproximadament, la qual cosa s’ha traduït en 1.200€ en metàl·lic i 300kg d’aliments, que Nebot va entregar ahir a Creu Roja.
Esta activitat, fruit d’un conveni entre les entitats organitzadores i Creu Roja, ha sigut la primera d’una sèrie d’iniciatives que al llarg de l’any promouran la implicació de la ciutadania en una causa solidària, junt amb la pràctica d’esport en les diverses instal·lacions municipals d’Alzira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada