divendres, 18 de gener del 2013

AMBICI INICIA UNA CAMPANYA DE PROMOCIÓ REPARTINT 1.000 TARGETES GRATUÏTES.


 AMBICI, el servei de transport públic urbà amb bicicleta de la Mancomunitat de la Ribera Alta, ha llançat una campanya de promoció a través de la qual repartirà 1.000 abonaments anuals gratuïts amb l’objectiu d’atraure nous usuaris. Aquests abonaments es distribuiran proporcionalment (seguint criteris de població) entre les oficines AMBICI dels ajuntaments que compten amb el servei, Alzira, Algemesí, Carcaixent, Carlet i Benimodo, des del 21 de gener fins a l’1 d’abril.
Els ciutadans que vullguen beneficiar-se d’aquesta promoció hauran d’acudir a les dependències municipals dels seus respectius municipis i donar-se d’alta en el servei sense cap cost. Així, els abonats actuals es beneficiaran d’una pròrroga automàtica d’un any en la validesa de la seua targeta d’usuari, de la qual seran informats per correu electrònic.
Segons el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Cristóbal García, la intenció d’esta campanya és que el nombre més gran de gent prove AMBICI i que decidisca canviar el cotxe per la bicicleta en els desplaçaments urbans perquè és un mitjà de transport saludable, còmode i no contaminant.
D’altra banda, amb la finalitat de millorar el serveii i la seua relació amb els usuaris, AMBICI estarà present en les xarxes socials amb un perfil en Facebook i un altre en Twitter, a través dels quals informarà de les novetats i promocions.
Increment de bases AMBICI
Un altre dels canvis positius d’AMBICI és l’increment en el nombre de punts de préstec de bicicletes, que han passat de 20 a 23 en l’últim mes en les 5 localitats on funciona (Alzira, Algemesí, Carcaixent, Carlet i Benimodo), amb la inauguració de les bases de:
Quatre Camins a Carcaixent, Jutjats a Carlet i Plaça del Mercat a Algemesí.
A Alzira està prevista la setmana que ve la inauguració d’una nova base a la Plaça del Sufragi, al costat de l’Ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada