divendres, 18 de gener del 2013

BENIFAIÓ FORMALITZA EL CONVENI DE COL·LABORACIÓ PER A LA PROTECCIÓ DE LES VÍCTIMES DE VIOLÈNCIA DOMÈSTICA I DE GÈNERE


La policia local de Benifaió i la Guàrdia Civil d’Almussafes firmen un conveni de col·laboració per a agilitzar tràmits i augmentar la seguretat de les víctimes

La junta local de seguretat s’ha reunit hui en l’Ajuntament de Benifaió per a formalitzar i posar en marxa el protocol de col·laboració i coordinació encaminat a la protecció de les víctimes de violència domèstica i de gènere.
El tinent de la Guàrdia Civil, el cap de la policia local, el regidor de seguretat ciutadana, i l’alcaldessa de Benifaió Amparo Arcís han formalitzat ja aquest conveni que té per objectiu la participació del Cos de la Policia Local de Benifaió i la Guàrdia Civil d’Almussafes de forma conjunta per a la protecció de les víctimes de violència de gènere resident a Benifaió.
Així, s’han establit les formes i procediments correctes a procedir en aquesta col·laboració i s'han establit  els mecanismes necessaris entre les dos forces de seguretat per a l’execució de la finalitat del conveni. A més, la reunió ha servit per a perfilar els criteris d’intervenció i repartiment de funcions en el procediment de casos.
A la reunió ha assistit el subdelegat del govern en la Comunitat València Luís Santamaría Ruiz com a representant d’un organisme que tindrà una implicació directa en la solució d’este tipus de conflictes.
L’alcaldessa de Benifaió Amparo Arcís ha valorat després de la reunió “el treball conjunt entre totes les parts implicades en este conveni que beneficiarà les persones afectades per esta violència agilitzant tràmits i augmentant la seua seguretat”.
La junta local es reunirà cada sis mesos però en esta comissió que s’ha creat “intentarem reunir-nos tots els mesos per a valorar casos amb el departament de servicis socials i agilitzar els passos que s’ha de seguir a favor de les víctimes”, assenyala Arcís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada