dimecres, 9 de gener de 2013

EL COMERÇ D'ALGINET BUSCA UNA MARCA COMERCIAL LOCAL


 L'Ajuntament d'Alginet, a traves de la seva Regidoria de Comerç ha convocat un concurs d'idees per al disseny d'una marca comercial local.
Aquest concurs naix de la necessitat de tenir una marca comercial identificativa que permeta als consumidors saber que fa les seves compres a establiments de qualitat.
L'aposta de l'Ajuntament per al desenvolupament econòmic i social d'Alginet a través de la promoció del seu comerç local du a la Regidoria de comerç a la recerca d'instruments que faciliten la promoció local i que aposte per una progressiva millora de l'oferta local.
Una millora quant a instal·lacions i capacitació deIs professionals del sector que busca la qualitat en el punt de venda i el bon tracte directe com un element diferenciador que permeta al xicotet comerç del poble competir en millors condicions amb les grans cadenes de distribució.
La promoció ha d'anar amparada sota una imatge de marca que permeta identificar al consumidor aquells establiments que aposten per donar un servei i productes de qualitat.
La marca comercial a dissenyar ha d'identificar a Alginet i al conjunt de comerços adherits, com a centre de compres habitual, de proximitat, tracte directe i atenció professional i de qualitat. Aquesta imatge haurà de contindre un logotip i un lema amb una determinada composició de color, dibuix i text únic.
El termini de presentació dels projectes que participen en el concurs serà des del 27 de desembre de 2012 fins al 22 de febrer de 2013 a les 14:00 hores.
L’1 de març es farà el lliurament del premi al disseny guanyador. El premi serà un bo per valor de 750 € a gastar integrament als comerços locals d'Alginet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada