dissabte, 19 de gener del 2013

ALGEMESÍ ATORGA EL GUARDÓ D’HONOR AL PRESEIDENT DE L’ASSOCIACIÓ FAMILIARS I AMICS DE L’ALZHEIMER, JAIME BETÍ, I A L’ESCOLA MUNICIPAL DE TABAL I DOLÇAINA.


 Algemesí commemora la seua independència com a poble el diumenge 20 de gener amb l’acte d’entrega dels Guardons d’Honor. Els actes s’iniciaran a les 18.30 hores amb una missa en la Basílica de Sant Jaume. Posteriorment, a les 19.15 hores s’iniciarà en la plaça Major la processó cívica fins al parc de Salvador Castell on es depositaran sengles corones de llorer als bustos de Domènec Gamieta i Bernat Guinovart.
A les 20 hores s’iniciarà l’acte d’entrega del guardó d’Honor de la ciutat en el Teatre Municipal. En un acte institucional, el president de l’Associació de Familiars i Amics de l’Alzheimer, Jaime Betí, rebrà el guardó d’Honor a títol individual, mentres que l’Escola Municipal de Tabal i Dolçaina el rebrà a títol col·lectiu.
A proposta de les entitats i associacions locals es concedix el guardó d’Honor a títol individual a Jaime Betí pel seu treball durant molts anys –amb una dedicació constant i desinteressada – a favor dels malalts d’Alzheimer. Una labor que es reflectix en la fundació de l’Associació de Familiars i Amics de l’Alzheimer (ASFAL) que ha presidit i gestionat des de la seua creació. Va fundar el centre La Paz que va gestionar durant deu anys i, com a President, ha firmat amb l’Ajuntament d’Algemesí el conveni que permet l’atenció d’este col·lectiu en el nou centre ubicat en el Pla.
El guardó d’Honor a títol col·lectiu ho rebrà l’Escola Municipal de Tabal i Dolçaina per la tasca d’investigació i difusió dels dos instruments tradicionals de la música valenciana. També per la seua labor docent que permet augmentar any rere any un alumnat compromés, i la seua projecció cultural amb la participació en tots els esdeveniments festius de la ciutat i la convocatòria de trobades i concursos que donen a conéixer Algemesí més enllà de l’àmbit local.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada