dilluns, 24 de setembre del 2012

GIDÀS KREMER CLAUSURA L’I FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CAMBRA DE CULLERA



Cullera ha acollit, del 15 al 23 de setembre, l’I Festival Internacional de Música de Cambra Ciutat de Cullera, que va comptar amb la participació  de  grans músics de la música clàssica. Els beneficis dels concerts aniran destinats a la Fundació Amigó
El gran mestre Gidon Kremer va ser l’encarregat de clausurar un Festival que ha nascut amb objectiu de convertir-se en una cita anual imprescindible per als amants de la música de cambra.
El Festival es va inaugurar el passat 15 de setembre amb l’actuació de Sergey Ostrovsky  a l’auditori municipal i es va completar el dia 23 amb el gran violinista Gidon Kremer, considerat una llegenda viva de la música clàssica que va delectar a un replet Auditori.
El Festival va tindre també un vessant didàctica, ja que s’han organitzat diverses classes mestres dirigides per alguns dels músics que van participar en el festival i que van gaudir els alumnes del Conservatori de Cullera.
El Festival va comptar a més amb l’apadrinament del director Zubin Mehta i la soprano Violeta Urmana, que han donat el seu suport al Festival per la seua contribució a la difusió de la música de cambra i la seua vocació solidària. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada