dilluns, 24 de setembre del 2012

ALGINET ACULL UN CURS D’INTERVENCIÓ BÀSICA EN SITUACIÓ DE RISC




La policia Local d’Alginet i contornada rebran, al llarg de 4 dies classes per a saber intervindre en situacions d’estrés.

Al llarg de 4 dies, del 24 al 28 de setembre, part de la plantilla de la policia local d’Alginet i de poblacions pròximes, rebran, per part del sindicat professional de policies locals i bombers de la comunitat valenciana, un curs l’objectiu principal del qual és formar els assistents en situacions quotidianes de riscos. Pedro Gil i Miguel Aleixandre són els encarregats de transmetre els coneixements als assistents, segons Gil " busquem crear situacions reals que generen estrés i així que l’agent es done compte de com és de vulnerable".
Al llarg del curs, que s’impartirà en les instal·lacions del col·legi Blasco Ibáñez d’Alginet, s’ensenya als agents a controlar l’estrés, a saber interpretar el llenguatge corporal de l’atacant i a viure en persona situacions reals de perill. "En les classes pràctiques s’utilitza munició real adaptada. Tot això encaminat a ensenyar a reaccionar davant d’una situació de violència de gènere, enfrontaments amb armes, situacions de sorpresa i la resta de perills" afirma l’instructor Pedro Gil.
A la inauguració del curs va assistir l’alcalde d’Alginet, Jesús Boluda, l’inspector de policia local, Juan Manuel Fernández i el regidor de policia Andrés Añón.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada