dilluns, 24 de setembre del 2012

ALGINET RET HOMENATGE A VICENT ANDRÉS ESTELLES


Dissabte passat 22 de setembre, l’ajuntament d’Alginet va voler retre homenatge a un dels poetes més importants en valencià.
Al voltant de les 8 de la vesprada amb la col·laboració del Quadre de Balls Populars d'Alginet , la comitiva composta per veïns de la localitat, autoritats i la filla d’Estellés es va dirigir al so de tabal i dolçaina al parc ubicat al carrer pepita Greus.
Durant l’acte, l’alcalde d’Alginet Jesús Boluda va agrair la presència dels presents i va denominar, oficialment el parc com Parc Poeta Vicent Andrés Estellés. Tot seguit, Carmina Andrés, filla del poeta, va recitar un dels poemes més coneguts d’Estellés "Propietats de la Pena ".
Després de finalitzar l’acte oficial, el grup Coalició-Compromis va organitzar la III Festa Vicent Andrés Estelles que, l’escriptor Josep Lozano, pare d’aquesta idea, està realitzant any rere any i que s’ha consolidat en pobles i ciutats. L’acte, que va comptar amb la presència de la filla del poeta, va consistir en un sopar amb més de 200 assistents on van poder escoltar, de veus anònimes de veïns de la localitat 25 poemes d’Estellés.
L’acte va finalitzar amb la interpretació de la Muixeranga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada