dilluns, 19 d’agost del 2013

ALGEMESÍ ORGANITZA EL PRIMER CONCURS DE FOTOGRAFIA DE LA FESTA DE LA MARE DE DEU DE LA SALUT


 El concurs compta amb un total de huit modalitats, entre les que es troben algunes com balls, personatges, entrada de la Mare de Déu o públic i cada una d’elles comptarà amb dos premis.

El termini de presentació de les obres començarà el 16 de setembre i finalitzarà el 31 d’octubre de 2013.

L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la Regidoria Cultura, posa en marxa l’I Concurs de Fotografia de la Festa de la Mare de Déu de la Salut. Una activitat que se suma a l’ampli calendari que la ciutat d’Algemesí prepara per a celebrar la festivitat de la seua patrona.

El concurs, obert a professionals, amateurs i a qualsevol persona interessada a participar, té com a objectiu premiar a les millors instantànies de la festa algemesinense i per tant hauran d’arreplegar imatges dels actes, els balls, els col·lectius i persones que participen en ella.
Esta primera edició compta amb un total de huit modalitats de participació: entrada de la Mare de Déu; Personatges; Balls (Muixeranga, Bastonets, Carxofa, Arquets, Pastorets, Bolero i Tornejants); Mare de Déu, anda i Volants; músics; públic; i les dos últimes, modalitat de blanc i negre i foto històrica, en qualsevol de les anteriors modalitats esmentades.
Cada una de les diferents categories comptarà amb dos premis, ambdós amb dotació econòmica (200 euros per a la millor fotografia i 100 per a la segona).
Les bases del concurs estan disponibles per a consulta en www.algemesi.net i en altres punts físics de la ciutat com el Museu Valencià de la Festa, la Biblioteca Municipal, el Casino Lliberal (Departament de Cultura) i en l’Ajuntament d’Algemesí.
Amb totes les imatges que resulten guanyadores en les distintes modalitats s’editarà per part de l’Ajuntament d’Algemesí un llibre en què apareguen junt amb el nom del seu autor. El consistori repartirà tres exemplars de la dita publicació a cada un dels guanyadors com a part del premi.
El termini per a presentar les obres en el Museu Valencià de la Festa romandrà obert del 16 de setembre al 31 d’octubre de 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada