dimarts, 9 de juliol del 2013

OBERT EL TERMINI PER A PRESENTAR-SE A LES BEQUES JÓVENS INVESTIGADORS 2013


S’han convocat un total de quatre beques d’investigació per a la realització d’estudis sobre diferents aspectes socioculturals, artístics, musicals, històrics, ambientals, de patrimoni, etc. d’Alzira i la comarca de la Ribera.

El termini finalitza el 7 d’agost 2013

L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria d’Educació, ha obert hui el termini per a presentar-se a les Beques Jóvens Investigadors 2013. Els projectes poden presentar-se fins al pròxim 7 d’agost.

Per a l’any 2013 s’han convocat un total de quatre beques d’investigació per a la realització d’estudis sobre diferents aspectes socioculturals, artístics, musicals, històrics, ambientals, de patrimoni, etc. d’Alzira i la comarca de la Ribera.
Podran ser beneficiaris de les beques les persones menors de 30 anys, residents en qualsevol municipi de la Ribera. Els projectes podran presentar-se tant a nivell individual com en grup. L’import de les beques serà de 500 euros cada una i s’entregarà a l’entrega del treball, una vegada fetes les comprovacions pertinents.

Bases
Es crearà una comissió de valoració per a avaluar els projectes presentats, formada per: l’alcaldessa o regidor en qui delegue, la regidora d’Educació, un professor del centre UNED d’Alzira i un tècnic del departament d’Educació de l’Ajuntament que actuarà com a secretari.
Les sol·licituds hauran d’anar acompanyades d’un sobre que continga la documentació següent:

Projecte d’investigació, que ha d’incloure el títol, el concepte i la justificació del projecte d’investigació, l’esquema general de la investigació/ estudi, els objectius, les hipòtesis, les fonts, la metodologia, la previsió dels resultats i la bibliografia que s’utilitzaria. El projecte es presentarà en quadruplicat en paper DINA4, escrit per una sola cara en programa informàtic de tractament de textos (tipus Word), pàgines numerades, cos de lletra 12, tipus Arial, a doble espai, i sense cap dada que identifique l’autoria del projecte. En l’exterior del sobre haurà de fer constar “Beca Jóvens Investigadors” i el títol del projecte.
En l’interior del sobre on s’ha d’introduir el projecte, comentat en el punt anterior, s’inclourà un altre sobre tancat dins del que farà constar:

1. Títol del Projecte.
2. Fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant.
3. Currículum de l’autor/a o autors/es, amb la documentació que estimen convenient com a justificació de les dades aportades (acreditació documental de la titulació acadèmica i altres mèrits que s’al·leguen).
4. Document en què un/a professional de prestigi relacionat amb l’àrea justifique l’interés de l’estudi.
5. Certificat de residència, per a justificar la residència a Alzira o municipi de la comarca de la Ribera.
6. Un resum del projecte d’un màxim de dos fulls.
7. Declaració responsable d’estar al corrent de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social.
8. Justificació dels ingressos personals i familiars: als efectes d’estes ajudes, s’entendrà per renda familiar, la suma de les rendes de l’exercici 2011 de tots els membres de la unitat familiar que obtinguen qualsevol tipus d’ingressos. El Departament d’Educació sol·licitarà via telemàtica de les dades econòmiques a l’AEAT. Per este motiu, la persona sol·licitant i la resta de la seua unitat familiar ha de firmar la present autorització expressa.

En cas de projecte col·lectiu, cada membre del grup ha d’aportar la documentació requerida en el punt 2, 3, 5, 7, 8. En l’exterior del sobre s’ha d’escriure només el títol del projecte que es presenta.

Els projectes han de presentar-se en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament d’Alzira, i dins del termini de 30 dies naturals després de la publicació de l’anunci de la convocatòria. Deuen de ser inèdits i no poden haver sigut premiats en cap altre concurs ni haver rebut cap altra ajuda econòmica.

Una vegada concedida la beca, l’autor o l’autora del projecte tindrà fins al 30 de novembre de 2013 per a presentar el treball acabat. No obstant això, l’Ajuntament podrà sol·licitar a partir de setembre de 2013 un informe sobre el procés d’elaboració del treball. El treball definitiu haurà de presentar-se per duplicat i en suport informàtic a la regidoria d’Educació.
En qualsevol difusió o publicació dels treballs becats es farà constar que han estat premiats per l’Ajuntament d’Alzira amb una Beca d’Investigació sobre temes referents a Alzira o la comarca per a jóvens de la Ribera, amb menció de la convocatòria en què l’han obtingut; així com el nom de l’autor o autors del treball.
Els becaris es comprometen a presentar el treball elaborat en un acte públic organitzat per l’Ajuntament.
L’Ajuntament podrà revocar les ajudes concedides si es demostra que els treballs d’investigació no han estat realitzats d’acord amb el projecte aprovat o no es presenta l’estudi definitiu en el termini assenyalat.
Les beques poden quedar desertes en el cas que cap dels projectes presentats obtinga el nivell desitjat a criteri de la Comissió de Valoració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada