dimarts, 7 de maig del 2013

LA MÚSICA, LA SOLIDARITAT I LA GASTRONOMIA S’UNIXEN EN UN ESDEVENIMENT MUSICAL A BENIFAIÓ


La “Associació Amics de la Música” de Benifaió oferix el divendres 10 de maig el segon dels concerts en l’interior del Mercat Municipal

 Divendres que ve 10 de maig a les 20:00h el punt de trobada dels amants de la música, els veïns que vullguen ser solidaris i aquells que desitgen degustar productes de qualitat de la nostra terra tenen una cita en les instal·lacions del Mercat Municipal de Benifaió.
L’acabada de crear “Associació Amics de la Música” de Benifaió durà a terme el segon dels concerts de primavera amb l’objectiu d’acostar la música, a través d’un quartet de clarinets, als veïns en un entorn emblemàtic com és el Mercat Municipal.
També la música impulsarà la solidaritat amb els més necessitats. S’instal·larà un punt solidari de Cáritas Benifaió perquè aquells que ho desitgen puguen entregar aliments no peribles que aniran destinats a Cáritas per al repartiment entre les famílies més necessitades de la població.
Els venedors del Mercat Municipal agraïxen esta iniciativa en el seu entorn comercial i col·laboraran també en l’esdeveniment. Així cada lloc del mercat oferirà de forma gratuïta una degustació pròpia dels seus productes.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada