dimecres, 1 de maig del 2013

EL PLE DE BENIFAIÓ APROVA UNA MOCIÓ PER A EXIGIR EL SUBMINISTRAMENT D’AIGUA POTABLE A LA RIBERA


La proposta va ser presentada pel PSPV-PSOE amb el respatler de Gent per Benifaió i Bloc-Compromís.

El regidor popular José Vicente Alepuz al·lega que ara el PSPV-PSOE “vol fer política de l’aigua”

 En el ple ordinari celebrat ahir dimarts a Benifaió el PSPV-PSOE va presentar en l’apartat de despatxos extraordinaris una moció en què instava el Govern de la Generalitat a concloure les obres de la potabilitzadora permetent així “utilitzar les aigües del Xúquer per al consum humà en els pobles de la Ribera” assenyalava el text.
La moció acordava també projectar les obres de connexió per a poder subministrar aigua potable no contaminada als ciutadans de la comarca així com, en paraules de la portaveu Marta Ortiz “solidaritzar-se amb municipis de la comarca com Alzira o Carcaixent que estan afectats per una mala qualitat en el subministrament de l’aigua”. Sobre este punt els portaveus del Bloc-Compromís i Gent per Benifaió es van mostrar a favor del text.
En contra van votar els edils populars. El regidor de medi ambient José Vicente Alepuz va explicar que esmenar el problema de qualitat de l’aigua, segons s’arreplega en la llei que preveu estes incidències “correspon a cada ajuntament. Benifaió ha passat episodis d’una mala qualitat d’aigua i hem afrontat la situació posant els mitjans necessaris perquè els nostres veïns tingueren la qualitat recomanada en l’aigua que els arribava”. Alepuz va recordar a més que l’anterior govern d’Espanya “va posar una important partida econòmica per a fer front a este tipus de situacions i no la va posar en marxa, la moció que presenten no és solidària és totalment política”.

Renovació en els càrrecs de Jutge de Pau i substitut

En el ple els membres de la corporació municipal van dur a terme per votació secreta la renovació en els càrrecs de Jutge de Pau i substitut, una renovació que es du a terme cada quatre anys en sessió plenària.
Un total de quatre candidats es van presentar a la renovació. Finalment l’actual Jutge de Pau Manuel Martínez Galve va rebre la majoria suficient per a renovar el càrrec. Concha Duart Pascual, va obtindre també el respatler necessari per a renovar en el càrrec de substituta del Jutge de Pau.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada