dimecres, 17 d’abril del 2013

EL POETA ANTELLÀ JOSEP MICÓ CONEJERO PRESENTA DEMÀ EL LLIBRE "PELS ULLS TREMOLA LA CARN" A LA SOCIETAT EL MICALET DE VALÈNCIA


  l'Escriptor i poeta Josep Micó Conejero (Antella, 1949) presentarà huí dimecres el llibre “Pels ulls tremola la carn” a la Societat Coral El Micalet de València. L'obra constitueix una passejada imaginària per vint-i-quatre poemes que mostren cicatrius, sentiments de les experiències del desig i l´amatòria de la diferència. Es tracta d'un recorregut poètic des dels primers desitjos "torbadors" fins una etapa de "desencant i equilibri", on el poemes finals recreen la relació eròtica i sentimental "del moment de més plenitud i harmonia de jo poètic", segons s'indica en la contraportada.
Josep Micó Conejero, llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació i Professor de Llengua i Literatura durant més de 25 anys, sosté que escriu poesia com un exercici de reflexió i expressió del seu interior i dels senyals que li arriben del món.
Guanyador del XVè Premi de Poesia La Rosa de Paper 2011, J. Micó Conejero col·labora actualment en la revista La Lloca d´Antella i en recitals poètics de Concilyarte, i participa, des de fa tres anys, als tallers de poesia, en castellà i valencià, de la UPV.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada